ET-Lehti Tarjous – ET Lehden Tarjous ja Tilaajalahja

ET-Lehti Tarjous – ET Lehden Tarjous ja Tilaajalahja

et-lehti

>Klikkaa ja Katso ET Lehti Tarjous!<

ET-Lehti Tarjous

Klikkaa ylläolevasta linkistä ja katso tämän hetken paras tarjous, huomaa myös upea etu tilaajalle, sillä ET-lehden tilaajana saat nyt lukea kaikki muutkin Sanoman aikakauslehdet digitaalisesti ilman lisämaksua.

  • ET on suosittu lehti, joka on suunnattu hieman aikusempaan makuun, seniori-ikäisille ja henkilöille, joiden lapset ovat jo kasvaneet aikuisiksi ja nyt on vihdoin aikaa ja rahaa toteuttaa omia haaveitaan
  • Monet myös vaihtavat asuntoa, ostavat unelmien auton, sisustavat kodin uudelleen – tässä elämänvaiheessa.
  • Useat haluavat myös oppia uusia asioita ja matkustella – nyt kun aikaa on.
  • et-lehti kertoo aidoista ihmisistä, matkoista, kodista, ruoasta ja taloudesta.
  • Lehti nostaa myös esille suuria ikäluokkia puhuttelevia yhteiskunnallisia aiheita.


ET-Lehden Tilaamisen Mukavia Puolia

ET tarjoaa paljon inspiraatiota ns. kolmanteen elämänvaiheeseen, jossa lapsiperheen huolet ovat jo ohi ja sinulla on aikaa ja rahaa viimeinkin toteuttaa ne asiat, joista olet ehkä vain voinut haaveilla.
Monet vaihtavat asuntoa, ostavat nyt sen unelmien auton, sisustavat kodin uudelleen ja kokkaavat nyt sellaisia ruokia, joista itse pitävät.
Monella on myös vielä halua opiskella ja oppia uutta, matkustella ja muutenkin laajentaa näköpiiriä.

Lehti tuo myös iloa ja uutta virikettä lukijoidensa elämään, saat väriä ja uusia virikkeitä aktiivisiin vuosiisi, sillä jokainen ET-lehden numero on uusi antoisa ja mukavan viihdyttävä lukupaketti – se on monipuolinen tietopaketti ja taitolehti, sekä innostava ideapaketti.

Eipä olekkaan siis ihme, että jopa kolmannes suomalaisista 50-vuotta täyttäneistä lukee ET-lehteä jossain, joten jos haluat lukea sitä kotona, niin tilaa itselle oman lehti.

Lukijoiden mielestä ET on mukavan rento ja viihdyttävä lehti, ”lehteä lukiessa tulee hyvälle mielelle”.

ET-lehti tarjoaa aina mukavia juttuja ja uusia ajatuksia, mutta sitä pidetään myös tärkeänä koska se tarjoaa luotettavaa tietoa.
Lehden avulla pysyy paremmin myös kaikkien nykytapahtumien ajan tasalla.

 

Tietoja ET-lehdestä

Suomen suurin seniorimedia ET-lehti tarjoaa entistä enemmän lukemista, koskettavia tarinoita, vertaistukea ja kiinnostavia henkilöhaastatteluja.
ET-lehti on viihdyttävä ja koskettava lukulehti, joka korostaa aitoutta ja elämän konstailemattomuutta. Samalla lehti on yhä enemmän myös hyötylehti, joka tarjoaa neuvoja, ratkaisuja ja tietoja. Lehti rohkaisee lukijoitaan kokeilemaan uutta, mutta samalla nauttimaan perinteistä.

Lehti tarjoaa sarjoja ja juttutyyppejä. Mukana esimerkiksi Omat eurot -osio, jossa opastamme omaisuuden hoitamisessa,
vakuutus- ja eläkeasioissa sekä rahankäytössä. Lehti kertoo tavallisten ihmisten tarinoita, olemme vahvasti kiinni arjessa. ET-lehti kirjoittaa myös aiheista, joista muut lehdet eivät kirjoita.

ET-lehden yhdistelmätilaukseen sisältyy painettu lehti, joka kannetaan kotiin ilmestymispäivänä ja sen lisäksi digitaaliset näköislehdet, joita voit lukea netissä, iPadilla, iPhonella ja Android-laitteilla. Digilehtien arkistossa luettavanasi on kaikki viimeisimmän 12 kuukauden aikana ilmestyneet ET-lehden numerot koko tilauskautesi ajan.

>Klikkaa Tästä ja tilaa ET -Lehti tarjoushintaan!<

Ps. Katso hinta ja huomaa myös uusin Et-lehden tilaajalahja, joka on ihan mukava lisä! Tilaajalahjoina on ollut aikaisemmin esimerkiksi kalenteri, tarjotin, verenpainemittari, pyyhesetti ja kosmetiikkaa – klikkaa siis ylläolevaa linkkiä ja katso mikä tilaajalahja on nyt!

9