Hevoshullu Lehti

Hevoshullu Tarjous

Hevoshullu Lehti

->Katso Ajankohtainen Hevoshullu lehden tarjous – Klikkaa tästä<-

Hevoshullu on kaikkien nuorten heppafanien, ponien ja hevostenystävien ykköslehti! Tämä nuorille heppahuolluille suunnattu kestosuosikki kertoo ajankohtaisia asioita hevosen hoidosta ja käsittelystä, siinä on tietoa myös hevosroduista, ratsastuksesta ja varusteista sekä myös hevosalan ammateista.

Lehdessä on myös vauhdikkaita sarjiksia ja jännittäviä novelleja. Heppafanien iloksi lehden mukana tulee myös ihania hevosjulisteita. Tietysti mukana menossa on myös iki-ihku Polle!

Kun teet tilauksen, niin saat lehden noin kahden viikon välein ja vuosikerta sisältää siis 26 numeroa, joista 6 mahtavia tuplanumeroita, jotka sisältävät kaksinkertaisen määrän heppasivuja.

Klikkaa siis linkistä tarkistamaan paras ajankohtainen hevoshullu lehti tarjous ja tilaa hevoshullu vaikkapa lahjaksi! – Varmasti tykätään!

 

Katso tästä myös tarjous video

 

Tietoa Hevoshullu lehdestä

”Hevoshullu (epämuodollisesti usein HH) on lasten ja nuorten hevosaiheinen lehti. Se on ruotsalaisen Min Hästin sisarlehti. Lehden julkaisija on Egmont Kustannus ja se ilmestyy kahden viikon välein keskiviikkoisin. Hevoshullussa on vakiopalstoja (Kysy hevosista, Sukutauluseinä, Ravikavio, Tallinseinä…) sekä hevosaiheisia sarjakuvia, tieto- ja viihdeartikkeleita, kilpailuja ja pääosin lukijoiden kirjoittamia novelleja. Myös hevosaiheisia julisteita julkaistaan.

Hevoshullussa on 1970-luvulta saakka seikkaillut vakituisesti Lena Furbergin luoma sarjakuvahahmo Polle – maailman monin poni. Lehdessä on vuosien varrella julkaistu monia lyhyitä ja pitkiä jatkosarjoja, tunnetuimpina kenties oikeiden ruotsalaisten yksityistallien tapahtumiin perustuvat 1970–1980-luvun Niemelän tytöt (Ola ja Ylva Ericson) sekä 1996 alkanut Tuuvan talli (Lena Furberg).

Hevoshullun alkuaikoina 1970-luvulla sarjakuvia piirsi muiden muassa Veikko Savolainen, tutummin Joonas (sarjoja muiden muassa Hirnu, Tallin Jengi, Annika ja Sirkus Napoleon). Hevoshullun sarjakuvat ovat kuitenkin pääosin olleet ruotsalaisia, piirtäjinä erityisesti Lena Furberg ja Ola Ericson. 1970-luvulta 1990-luvun alkuvuosiin saakka Hevoshulluun tuotti sisältöä myös Ulla-Maija ”Uma” Aaltonen, joka piti suosittua Misty vastaa -kysymyspalstaa sekä tarinoi hevosen näkökulmasta nuoresta Minkki-tammasta ja myöhemmin sen veljestä Cappuccinosta.  Lähde: http://fi.wikipedia.org/wiki/Hevoshullu .”

1