Kunto Plus Tilaajalahja – Tilaa Kunto Plus – Kunto Plus Tarjoukset

Kunto Plus Tilaajalahja – Tilaa Kunto Plus – Kunto Plus Tarjoukset

KuntoPlus Lehdet

>Klikkaa ja Katso KuntoPlussan Tarjous!<

KUNTO PLUS lehti on terveen elämäntavan äänenkannattaja!
KUNTO PLUS lehti kertoo liikunnasta, terveellisestä ravinnosta, vähärasvaisesta ruokavaliosta, lääketieteestä, seksistä, psykologiasta, parisuhteesta, kehosi hyvinvoinnista, vapaa-ajasta ja vaihtoehtohoidoista.
Asiantuntevat ammattilaiset kirjoittavat, arvioivat ja neuvovat omaa alaansa koskevissa asioissa, niin että koko ajan saat ajankohtaista ja varteenotettavaa tietoa.

KUNTO PLUS ilmestyi ensimmäistä kertaa helmikuussa 1987 ja on sen jälkeen kehittynyt vauhdilla, mikä kuvastaa lukijoiden elämässä tapahtuneita muutoksia. 80-luvun lopussa kerrottiin puistossa hölkkäävistä lapsettomista pariskunnista – naisella sinistä luomiväriä ja trikoot yllä. Tuolloin keskusteltiin puutostauteja ehkäisevistä vitamiineista ja mineraaleista.

KUNTO PLUS on nykyisin paljon kokonaisvaltaisempi lehti kuin tuolloin, sillä ravinnon ja lääkkeiden, treenin ja hyvinvoinnin sekä ravinnon ja liikunnan väliset raja-aidat ovat madaltuneet. Lehti kertoo nykyisin ravitsemuksen mahdollisuuksista auttaa ehkäisemään elämäntapasairauksia ja myös ravinnon vaikutuksista hyvinvointiisi ja terveyteesi.
Liikunta  aiheessa lehden yksi parhaimpia puolia on , että se innostaa lukijaansa liikkumaan yhä enemmän. Lehden tavoitteena on tehdä liikunnasta kaikille terveellinen osa jokapäiväistä arkea.  Lehti antaa parhaat jutut ja vinkit, jotta pääset omiin tavoitteisiisi, olipa sinun tavoitteenasi sitten litteä vatsa, tai ehkä stressin alentaminen tai vaikka oman juoksuennätyksen rikkominen.

Lehti tarjonnassa on esimerkiksi tavoitteellisia ohjelmia, harjoituksia, vinkkejä. Lehdessä kerrotaan myös  onnistumisista ja elämyksistä, joita ovat kokeneet sekä vasta-alkajat, että edistyneet kuntoilijat.
Tehoharjoittelu, vatsaliikkeet, voimajooga, juoksu tai pitkät kävelylenkit. Riippumatta siitä, mitä lajia harrastat tai miten harjoittelet, saat KUNTO PLUS -lehdestä runsaasti uutta intoa. Lue uusista, mielenkiintoisista liikuntamuodoista, jotka tekevät sinusta vahvemman, iloisemman ja terveemmän. KUNTO PLUS ei kuitenkaan keskity vain liikuntaan, vaan lehdestä löydät sisältöä, joka kertoo terveellisistä elämäntavoista, liikunnasta, henkisestä tasapainosta, kauneudenhoidosta, ravinnosta, parisuhteesta ja perheen hyvinvoinnista. Lehti antaa puolueetonta ja tutkimuksiin perustuvaa tietoa sekä käytännönläheisiä vinkkejä ja ideoita. Mukana on myös laaja ruokareseptikokonaisuus.

 

> Klikkaa Tästä ja tilaa KUNTO PLUS Lehti ! <

2