Lasten Kirjakerho – Katso Liittymis Tarjous!

Lasten kirjakerho antaa lapsellesi uutta mukavaa luettavaa, puuhailtavaa ja virikkeitä kuukausittain. Lastenkirjojen avulla lapset oppivat myös lukemaan. Lasten kirjakerho jäsenyys voi olla myös vaikka palkinto hyvin suoritetusta tehtävästä tai syntymäpäivä lahja!

Tässä muutama kiva lasten kirjakerho tarjous!

Lasten Oma Satukirjasto

NYT – UUTUUS!! – Voit kokeilla palvelua maksutta kuukauden!

  • Lasten Oma Satukirjasto on digitaalinen lastenkirjapalvelu, jossa on paljon kuvakirjoja ja myös ääneen luettuja satuja.
  • Palvelu viihdyttää lastasi sekä kotona, että matkoilla.
  • Myös ihanimmat iltasadut löytyvät sieltä.
  • Palvelua on helppo käyttää ja se on turvallinen.
  • Tarvitset vain nettiyhteyden ja tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen.

Vanhojen tuttujen Disney-sisältöjen lisäksi palvelusta löytyy runsaasti muutakin kotimaista ja kansainvälistä sisältöä ja hahmoja, kuten esimerkiksi Angry Birds, Muumit, Pupu Tupuna, Madagascarin pingviinit ja paljon muuta. Valtaosa saduista on myös ääneen luettuja.

Klikkaa kuvaa ja Aloita Kokeilu! Lapsesi on iloinen!

===

PennyGirl – Hevostyttöjen kirjakerho

PennyGirl on lasten kirjakerho, joka on tarkoitettu kaikille hevosia ja eläimiä rakastaville tytöille. Siis hevostytöille, jotka eivät koskaan saa tarpeekseen näistä maailman ihanimmista eläimistä! Kerhossa jäsenet voivat tutustua myös muihin hevostyttöihin esimerkiksi kirjekamuilmoitusten avulla tai PennyGirl nettisivujen kautta.

PennyGirl-kerhon jäsenet saavat joka kuukausi jännittävän kerhopaketin. Kerhopaketti sisältää erilaisia kerhotavaroita, kirjoja ja tietysti aina myös upean kerholehden. Lisäksi jäsenet saavat käyttöönsä Pennygirl.fi netti-VIP palvelun, jossa erilaisia VIP-toimintoja, uusia kavereita ja paljon juttua poneista ja hevosista.

Klikkaa kuvaa ja tutustu!

GIRL:IT -kerho

Kerhosta löytyy esimerkiksi:

  • Digitaalisia toimintoja turvallisessa ympäristössä joka päivä.
  • Elämyksellinen paketti, jossa on lehti, kivoja tavaroita ja kirjoja.
  • Aktiviteetteja ja jakamista muiden kerholaisten kanssa.

Hyviä kirjoja on ilo lukea! Romaanit ja tietokirjat kannustavat lukemiseen ja johdattavat siinä sivussa upeisiin elämyksiin.

Jäsenlehdessä mielenkiintoisia tarinoita, jännittäviä faktoja, hauskoja pelejä ja testejä, upeita julisteita, sarjakuvia ja kilpailuja… Ja paljon muutakin!

Kerhon nettisivusilla tapahtuu kaikkea koko ajan. Sieltä löytyy kavereita, iloa ja ideoita turvallisessa ympäristössä. Se on tyttöjen oma kohtaamispaikka!

Nyt suuri tutustumispaketti vain 1 eurolla (+postimaksu 4,90€) ja kaupan päälle upea liittymislahja!

Klikkaa kuvaa ja tutustu tarkemmin!


=====

Vaukirja.fi – Paras kirjakerho vauvoille?

Vaukirja.fistä löydät kirjakerhopaketit vauvoille ja 1 – 6 vuotiaille. Ensimmäiset kirjat vauvoille ovat pehmo- ja katselukirjoja.

Vaukirja tarjoaa hauskoja ja innostavia kirjoja, jotka sopivat aina lapsen ikävaiheeseen, vastasyntyneestä kouluikään. Kun valitsee oikean kirjan oikeaan aikaan, onnistunut lukuelämys on taattu.

Kerhon jäsenyys tarjoaa monia etuja – yksi tärkeimmistä on kirjojen edullinen hinta! Tärkeää on sekin, että saat kerran kuussa postitse kotiisi uuden, hauskan ja valloittavan kirjapaketin , jonka äärellä voit viettää lapsesi kanssa mukavia lukuhetkiä.

HUOMIOI MYÖS, että Kerhossa ei ole ostopakkoa eikä jäsenyyden minimikestoa.

Kun tilaat nyt, saat ilmaiseksi monipuolisen tervetuliaispaketin, johon voit tutustua rauhassa kotonasi (maksat vain postimaksun).

Klikkaa kuvaa ja tutustu paremmin!

Käytä tällainen lasten kirjakerho tarjous vaikka lahjaksi lapsellesi tai lapsenlapselle!

 

=====

Mauri Kunnas Kirjakerho

Mauri Kunnas Kirjakerhossa onlaadukkaita lastenkirjoja, jotka innostavat ja kehittävät pieniä lukijoita. Kerhon jäsenenä saat maksutta kotiisi 12 kertaa vuodessa Mauri Kunnas Kirjakerhon jäsenlehden. Lehdessä esitellään aina uusi seuraavan kuukauden kirja, joka lähetetään automaattisesti, ellei sitä peruuteta peruutuspäivään mennessä. Eli kaikkia kirjoja ei tarvitse tilata. Kerhon kirjaohjelmaan kuuluvat tietysti myös Kunnaksen lastenkirjojen parhaat ja suosituimmat kirjat.

Valitettavasti Leenalla ei ole tarjousta tähän tällä hetkellä =(

5