Tieteen Kuvalehti Tarjous ja Tieteen Kuvalehden Tilaajalahja

Tieteen Kuvalehti Tarjous ja Tieteen Kuvalehden Tilaajalahja

Tieteen Kuvalehden tarjous

>Klikkaa ja Katso Tieteen Kuvalehden Tarjous!

Useita tilaajalahja vaihtoehtoja!<

 

  • Pohjoismaiden suurin tiedettä, luontoa ja tekniikkaa käsittelevä aikakauslehti.
  • Tieteen Kuvalehti on kansainvälinen yleistajuinen tiedeaikakauslehti. Se kertoo tieteen kehityksestä eri aloilla ja selventää vaikeatajuisetkin asiat kiinnostavasti.
  • Jokainen Tieteen Kuvalehden artikkeli on lehden toimittajien ja tieteen ammattilaisten tiiviin yhteistyön tulos.
  • Myös piirroskuvitus on laadukasta: lehti tunnetaan korkealuokkaisista piirroksistaan, jotka havainnollistavat artikkeleiden asiatietoja.

Tieteen Kuvalehden tilaajalahja on myös kiva pieni lisäetu tilaukseen!

 

Tieteen Kuvalehdessä on monenlaista tieteellistä viihdettä ja erilaisia tieteellisiä haasteita. Se au auttaa sinua ymmärtämään ympäröivää maailmaa. Lähde vaikkapa tutkimusmatkalle maailman syvimpään kuiluun tai maalimankaikkeuden avaruuden uloimmille reunoille. Jokaisessa numerossa myös tietoa tieteen uusimmista saavutuksista ja teknologisista läpimurroista.

Lehden jutuissa on aina myös mukana asioiden ja ilmiöiden tieteelliset selitykset.

Kun tilaat lehden, niin saat lisäksi käyttöösi useita mahtavia sähköisiä palveluja, kuten esim. laajan artikkeliarkiston, e-lehtiä ja tieteellisen videosivuston.

Tässä myös Tieteen Kuvalehden tarjoukset, esim. Historia
Virtuaalilasit

vai
radio-ohjattava?

Tieteen Kuvalehti HISTORIA tarjous
Onko intohimosi historia? Tieteen Kuvalehti Historia nostaa päivänvaloon ainutlaatuisia historianihmiskohtaloita ja historiallisia tapahtumia, jotka ovat olleet muovaamassa menneisyyttä ja nykyisyyttäkin. Lehden tarinoissa yhdistyvät mukaansatempaavat kertomukset ja ainutlaatuiset kuva-aineistot. Lehti kertoo sekä pienistä että suurista historiallisista tapahtumista. Tiesitkä että Tieteen Kuvalehti HISTORIA on nykyisin Suomen suurimpia historiasta kertovia lehtiä.


kuulokkeet

vai kauko-ohjattava pienois lennokki/helikopteri?

3